Tragikalt grunnkurs på DBK huset i april

Vi drar i gang med nye trafikale grunnkurs. 4 kvelder på Ballklubbhuset i april. Kanskje et bidrag til kjøreopplæring i julegave kan passe! DBK har gode rabattordninger hos Wright trafikkskole.

Cup og gavedryss for bandy jentene

En spesiell uke for bandy avdelingen og jentene. I helgen som var arrangerte de selv en strålende jente cup i bandy på Ørenbanen, onsdag fikk bandy avd. 50.000,- av Sparebankstiftelsen DNB for jentesatsnings prosjeket.

DBK Esport inviterer til nyttårslan

DBK Esport hviler ikke lenge før et nytt lan planlegges. Denne gangen i mye mindre og uformelt format (enn The Hive Drammenslanet) på DBK klubbhuset. KUN 40 plasser!!

Tidligere formann i Drammens Ballklubb, Juul Arne Sandnes, er gått bort.

Vi har fått den triste melding om at tidligere formann i Drammens Ballklubb, Juul Arne Sandnes, døde natt til i dag 27 november. 74 år gammel. Vi lyser fred over ditt minne.

DBK Skøyte- & bandyskole 2020

Sett av datoene! DBKs årlige skøyte- og bandyskole arrangeres i år søndagene 12., 19., 26. Januar og 2. Februar 2020 på Ørenbanen, kl. 10:30-13:00. Skolen er i år for jenter og gutter født 2010-2014. Instruktørene er spillere og trenere fra DBK Bandy.

Eldres Avdelings Julebord 2019!

Du inviteres med dette til Eldres avdelings «Julebord» - det vil si ? Rakfisk lag! For de av dere som ikke ønsker rakfisk, er det tillatt å bestille en Juletalerken (ribbe, medister og pølse m/tilbehør).

Vinnere DBKs lotteri 2019

Takk for fabelaktig innsats i forbindelse med årets loddsalg! Vedlagt følger oversikten av vinnerne av små og store premier!

Isen er på vei!

Islegger-gjengen er fullt igang med å nedlegge utallige dugnadstimer for å få isen skøyteklar.

Besøk våre lagsider

Samarbeidspartner

Følg oss på sosiale medier!

Gi oss din støtte!

Min Idrett

Den du er, er bra nok for oss!