Drammens BK

Overgang fra andre klubber

Overgang fra andre klubber

Fotballforbundet har egne regler for innmelding i en klubb dersom man fra før er medlem av og har spilt for en annen klubb. Da må det gjennomføres en overgangssak. Dette er formaliteter som må ordnes opp mellom spilleren, den nye klubben og spillernes gamle klubb. Her er hele regelverket for overganger i fotballen.

Hvis du skal melde deg inn i DBK Fotball, må du si fra om at du er medlem i en annen klubb. Da får du et skjema av lagleder/trener hos oss, som skal fylles ut. Du kan også laste ned skjemaet her. (må oppdateres)

Et utfylt skjema skal leveres til FIKS-ansvarlig i henholdvis Fotball Jr eller Fotball Sr avhengig av alder. De vil registrere søknaden om overgang i Fotballforbundets register FIKS. Hvis alt er i orden med tidligere klubb (de må godkjenne søknaden elektronisk), går overgangen i orden på to-tre dager. Hvis du ikke har gjort opp med den tidligere klubben (skylder kontingent eller treningsavgift, ikke levert inn drakt osv), kan klubben si nei til overgang helt til du har ordnet opp.

Når søknaden om overgang til DBK Fotball er i orden, blir du registrert som medlem hos oss.


Drammens Ballklubb
Gamborgs vei 5, 3022 Drammen
post@dbk.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift