Drammens BK

Flerbrukshallen

Flerbrukshallen

NYE ØREN»: Ny flerbrukshall inntil Ballklubbhuset, nye lekeområder, utvidet kunstisbane på kunstgressbanen og nytt skolebygg står ferdig i løpet av tre år. (Illustrasjon: dt.no)

I løpet av de neste årene vil Ørenområdet rundt skole og ballplass bli totalt forandret. Prosjektet «nye Øren» med flerbrukshall, skolebygg og kunstisbane tar første spadetak til høsten 2015. DBK og Øren skole har vært med for å kartlegge alle ønsker og behov.

Skole og klubbhus

Den gamle skolebygningen og klubbhuset til DBK bli ytterkanter og danne et "atrium" rundt fotballbanen og skolegården.

Flerbrukshallen

Elevtallet ved Øren skole er beregnet å vokse fra 560 elever i dag til rundt 660 elever i løpet av få år og den gamle gymsalen blir derfor erstattet av en ny flerbrukshall og et nytt skolebygg. Den nye flerbrukshallen kommer til å ligge i flukt med Ballklubbhuset. Hallen får to komplette garderober i underetasjen, slik at to klasser kan bruke den samtidig. I første etasje kommer full håndballbane som kan deles med en skillevegg. I den ene enden av hallen vil man ha en teleskoptribune med plass til 360 personer. I annen etasje på den planlagte hallen blir det et styrkerom og et galleri med tilskuerplasser. Totalt vil det nye skolebygget på 500 kvadratmeter.

Kunstisflate

I forbindelse med rehabiliteringen vil også Ørenbanen få nytt kunstgress og ikke minst kunstisflate, noe som kommer til å bli et stort løft både for fotballen og ikke minst bandyavdelingen.


Drammens Ballklubb
Gamborgs vei 5, 3022 Drammen
post@dbk.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift