Drammens BK

SommerCamp

SommerCamp
RELATERTE DOKUMENTER
DBK Sommercamp 2015
RELATERTE NYHETER
DBK Sommercamp 2016 - Er nå fullbooket

 

Det er ikke alle forunt å delta på aktiviteter til flere tusen kroner om sommeren. Dette er noe Odd Arild, Magnus og resten av DBK ønsker å gjøre noe med. Sammen med gode venner i andre idrettslag, kommunen og sponsorer inviterer de til sommercamp den første uken i sommerferien, en idrettsleir for barn og unge som faller utenfor idretten.

Sommercamp er for dem som vanligvis ikke er med på organiserte idrettsaktiviteter, eller hvor det er vanskelig å dekke høye camp-kostnader. Med seg på laget har de fått med seg bl.annet Strømsgodset toppfotball, Glassverkets eliteseriejenter og IF Sturla til å bidra med aktiviteter. Drammen Idrettsråd, Drammen kommune og sponsorer bidrar med penger. Det er heldigvis mange her i Drammen som vil være med å ta samfunnsansvar, sier initiativtaker Odd Arild Amundsen i Drammen ballklubb.

De skal ta imot 120 drammensbarn i 4. til 7. klasse den siste uken i juni. Alle skolene i byen samt Senter for Oppvekst får invitasjon og er med å bestemme hvem som skal få være med. I tillegg til det sportslige opplegget får barna servert mat under campen.  Den lokale Kiwi-butikken stiller med varer. Dette er bra tiltak for de barna som er her. Det handler om å gi gode opplevelser som man kan dele etter sommerferien..

Ideen fikk de på en studietur til fotballklubben Malmö FF i Sverige. De jobber veldig bra for å gi barn et godt tilbud. Den ideen klarte ikke i helt å slippe, sier Amundsen.


Drammens Ballklubb
Gamborgs vei 5, 3022 Drammen
post@dbk.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift