Drammens BK

Ballklubbhytta

Ballklubbhytta
RELATERTE NYHETER
Come-back for vinteren

En perle i Drammensmarka

DBK har en flott klubbhytte i Drammensmarka, kun en halvtimes gange fra parkeringsplassen på Landfalltjern.  I 1939 sto den nærmere 130 m2 store tømmerhytta ferdig og har siden blitt benyttet av klubbens medlemmer til forskjellige aktiviteter i alle år. Hytta ligger idyllisk til uansett årstid, i vintersesongen går det velpreparerte skiløyper på begge sider, og sommerstid er det kun et par minutters gange til fisking og bading i Myrdammen.

Det er valgt eget hyttestyre som sammen med en del DBK– pensjonister holder hytta i orden og utfører løpende vedlikehold. Hytta har strøm, innlagt vann og fullt utstyrt kjøkken. Det er overnattingsmuligheter for 25 – 30   personer, hovedsaklig med løse madrasser på gulvet i storstua. I de senere år er hytta betydelig oppgradert med nye møbler i begge peisestuene, nytt kjøkken, nye varmtvannsberedere, garderobeanlegg m/dusjkabinett, nytt brannalarmanlegg, husbrannslange og nødutgang fra 2. etg.

Hytta leies ut hele året, til enkeltpersoner, jubileer, avslutninger, skoleklasser, kick-off, event-samlinger,treningsleir for o-grupper, fotballag, skigrupper og lignende. I tillegg kan Ballklubbhytta være et velegnet sted  når det gjelder planlegging, forberedelser til ny sesong, utarbeidelse av strategiplaner og  gjennomføring av kurs. Dette gjerne kombinert med turer, trening, utfordringer og sosialt samvær.

Det er utarbeidet leiekontrakt med detaljert beskrivelse/anvisning av hvor ting finnes og skal betjenes. 

Alle grupper/lag i DBK låner Ballklubbhytta gratis

Ønsker du å booke ballkubbhytta, ta kontakt med Julie Nålby (julie@dbk.no)


Drammens Ballklubb
Gamborgs vei 5, 3022 Drammen
post@dbk.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift