Drammens BK

Medlemsskap

Medlemsskap

DBK er en breddeklubb fra Øren som ønsker å trekke flest mulig barn, unge og voksne inn i idrettsaktivitet. DBK er heldige, i og med at vi drifter Ørenbanen i samarbeid med Drammen kommune. Dette er en kunstgressbane som islegges om vinteren, med andre ord; flotte treningsforhold, året rundt. Om vinteren trenes det fotball inne på Øren skole og på Gulskogen kunstgress. Uansett; vi tilbyr trening nært ved der barn og unge bor, trygt og praktisk for barn og foreldre.

Vi har idag ca. 1000 medlemmer, men ønsker alle velkommen til klubben. De fleste av våre medlemmer er aktive spillere på lagene våre, men vi tar også imot støttemedlemmer som bare vil støtte jobben vi gjør. I linkene til høyre kan du lese om medlemskontingen og hvilke regler som gjelder. NB! Hvis man er medlem av en annen idrettsklubb og står registrert som spiller i FIKS-systemet i Fotballforbundet, må det en overgangssak til.

Man kan også bli medlem ved å fylle ut medlemsblanketten. Hvis man er under 18 år, skal også en foresatt skrive under. Blanketten skal vanligvis leveres til lagleder/trener. Men den kan også sendes til Drammens Ballklubb, c/o Jorunn Tveten, Gamborgsvei 5. 3022 Drammen eller som vedlegg til e-post til post@dbk.no. Når vi mottar innmeldingsblanketten, blir du lagt inn i vårt medlemsregister. Deretter vil du få tilsendt krav på kontingent og eventuell aktivitetskontingent.


Drammens Ballklubb
Gamborgs vei 5, 3022 Drammen
post@dbk.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift